Warme chocolademelk kraam

Chocolademelk is heerlijk op iedere dag van het jaar. In de zomer geeft het een echte boost aan de dag, in de winter word je er lekker warm van. Een warme chocolademelk kraam huren voor een evenement of een festival is dus altijd een goed idee.

Warme chocolademelk kraam huren?
Huur een mobiele bar van First Coffee

Wil jij een plaats op jouw festival of evenement waar iedereen bij elkaar komt en lekker praat bij een goede kop hot chocolate? Huur dan een warme chocolademelk kraam van First Coffee. Onze kramen hebben geen waterpunt of stroompunt nodig. Wij hebben alles zelf bij ons. De kraam kan dus overal staan. Binnen en buiten. Je huurt de kraam voor een halve of hele dag. Uiteraard staat er een professionele barista bij de kraam, die maximaal honderd consumpties per uur serveert.

Extra’s

Wij serveren verschillende hot chocolate varianten. Ook kun je bij de kraam verschillende koffievarianten krijgen, eventueel ook met rum en Bailys. Wil je er ook wat lekkers bij laten serveren? Op verzoek nemen wij home made cake in verschillende smaken mee. We hebben ook een vegan en een glutenvrije cake.

Macao Movement

Onze chocolade wordt gemaakt door Macao Movement, de award winner op het laatste Hot Chocolate festival Amsterdam. De producten van Macao Movement zijn handgemaakt en komen rechtstreeks van de boon. De bonen zijn zorgvuldig geselecteerd op hun smaakprofiel en transparante, eerlijke achtergrond.

Warme chocolademelk kraam

Reclame materiaal

Wil je meer dan alleen chocolademelk en koffie(variëteiten)? In overleg kunnen wij ook reclamemateriaal regelen. We bedrukken bijvoorbeeld de bekertjes met een logo of de naam van het evenement of festival. Ook kunnen we een partytent voor een buitenevenement meenemen, en koffiebar branding leveren, zoals magneetstickers, posters en reclameborden.

Ook een warme chocolademelk kraam huren?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen je graag over de mogelijkheden.