Chocolademelk kraam

Hot chocolate is lekker op ieder moment van de dag en in iedere tijd van het jaar. In de zomer geeft het een oppepper, in de winter word je lekker warm van warme chocolademelk. Wanneer je ook een evenement of beurs organiseert, een chocolademelk kraam is altijd een goed idee.

Chocolademelk kraam huren?
Een mobiele hot chocolate bar is een blikvanger op ieder evenement!

Wij hebben een bakfiets omgebouwd tot chocolademelk kraam. Handig, wendbaar en mobiel, zodat er altijd wel een plekje in een beurshal of op een festivalterrein is voor onze bar.

Bij onze kraam staat een professionele, goed opgeleide barista. Deze schenkt niet alleen warme chocolademelk, maar ook koffie(specialiteiten), eventueel met rum of Bailys. Hij of zij weet alles van de verschillende dranken, de bereiding daarvan en van de geschiedenis. Dat maakt een kopje koffie of warme chocolademelk tot meer dan alleen een drank, het wordt een echte beleving.

Bakfiets

Onze barista schenkt maximaal honderd consumpties per uur. Je kunt onze speciale hot chocolate bakfiets huren voor een dag van acht uur of een dagdeel van vier uur. We zijn niet afhankelijk van een stroomaansluiting of waterpunt, dat hebben we allemaal zelf bij ons. Ook kan de bakfiets gedurende de dag verplaatst worden als dat nodig is.

Macao Movement

Onze chocolade die wij gebruiken voor het bereiden van de hot chocolate krijgen we van Macao Movement, de award winner op het Hot Chocolate festival Amsterdam. De producten van Macao Movement zijn met de hand gemaakt en komen rechtstreeks van de boon. De bonen zijn zorgvuldig geselecteerd op hun smaakprofiel, op hun transparantie en hun eerlijke achtergrond. Daar staan wij als First Coffee helemaal achter.

Warme chocolademelk kraam

Meer informatie over onze chocolademelk kraam?

Ook een chocolademelk kraam huren voor een evenement of een beurs? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren je graag over de prijzen, de mogelijkheden en onze werkwijze!