Warme chocolademelk kraam huren

Warme chocolademelk is lekker in ieder seizoen en op elk moment van de dag. Het geeft een opkikker op warme dagen en je wordt er warm van op dagen dat het koud is. Organiseer jij een evenement, dan kies je dus voor een warme chocolademelk kraam huren van First Coffee.

Warme chocolademelk kraam huren
Dat doe je bij First coffee!

Wij serveren warme chocolademelk aan onze Hot Chocolate bakfiets. Dat is niet alleen de standaard chocolademelk, wij serveren ook diverse hot chocolate varianten en koffiespecialiteiten (op verzoek met rum en Bailys).

Hot chocolate bakfiets

Je huurt onze hot chocolate bakfiets voor een dagdeel van vier uur (met honderd consumpties) of een hele dag van acht uur (met tweehonderd consumpties). Er staat altijd een professionele barista bij die de koffie en chocolademelk bereidt en schenkt. Dat is dus niet een kwestie van op een knop drukken. Er wordt echt tijd genomen voor het bereiden van de drank. Bovendien heeft de barista kennis van de geschiedenis van de dranken en de chocolade en bonen waarvan deze gemaakt zijn, en weet hoe deze geserveerd moeten worden. Dat maakt het drinken van warme chocolade en koffie tot een echte beleving.

Warme chocolademelk kraam huren

Macao Movement

De chocolade waar de warme chocolademelk van gemaakt wordt komt van Macao Movement. Macao Movement was de award winner op het laatste Hot Chocolate Festival Amsterdam en kreeg de prijs voor ‘beste hot chocolate van Nederland’. De producten van Macao Movement zijn handgemaakt en komen rechtstreeks van de cacaoboon. De bonen zijn zorgvuldig geselecteerd op hun smaakprofiel en de achtergrond, die transparant en eerlijk is. Dit is een filosofie waar wij als First Coffee achter staan.

Een warme chocolademelk kraam huren?

Neem contact met ons op en wij vertellen je graag over de kosten en mogelijkheden. Ook bespreken we graag de mogelijkheden voor het serveren van home made cake bij de drank, en het meenemen van reclamemateriaal om je evenement te promoten.