Koffie op jouw evenement

Koffie op jouw evenement? Een evenement is als een kunstwerk; het vereist zorgvuldige samenstelling en de juiste accenten om het onvergetelijk te maken. Daarom is een prachtige koffiebar van First Coffee essentieel om de perfecte sfeer te creëren. Onze koffiebar is niet zomaar een drankjesstand; het is de finishing touch die jouw evenement transformeert.

Koffie op jouw evenement?
Ga voor First Coffee!

Barista excellence: Achter onze koffiebar vind je niet alleen een barista, maar een ware koffiekunstenaar. Met passie en precisie bereiden we elke kop koffie, zodat jouw gasten niet alleen een drankje krijgen, maar een smaakvolle ervaring.

Sfeermaker: Een mooie koffiebar is meer dan alleen een service; het is een sfeermaker. Het trekt mensen aan en nodigt uit tot gesprekken. Het breekt het ijs en creëert een gastvrije omgeving waarin jouw evenement tot leven komt.

Wat maakt onze koffiebar uniek?

Premium kwaliteit koffie: Bij First Coffee gebruiken we alleen de beste koffiebonen. Van espresso tot cappuccino, onze koffiespecialiteiten zullen zelfs de meest veeleisende koffieliefhebbers bekoren.

Flexibiliteit op locatie: Of je nu een bruiloft, bedrijfsfeest, beurs of ander evenement organiseert, onze koffiebar komt naar je toe. We brengen de magie van koffie waar je het nodig hebt.

Laat jouw evenement schitteren met koffie

Een mooi evenement verdient de beste koffie-ervaring. Huur vandaag nog onze koffiebar en voeg een vleugje elegantie toe aan jouw bijeenkomst. First Coffee staat klaar om van jouw evenement een onvergetelijke gelegenheid te maken. Want het is niet alleen koffie; het is een symfonie van smaken, gepresenteerd met flair.

Koffie op jouw evenement

Gecertificeerde barista

Je kunt onze koffie food truck huren voor een dagdeel (vier uur) of een hele dag (acht uur). Daarvoor zijn we niet afhankelijk van een stroom- of waterpunt, dat hebben we zelf allemaal bij ons. Uiteraard wordt het maken en serveren van chocolademelk en koffie verzorgt door een gecertificeerde barista.

Extra’s

Wil je wat extra’s bij de food truck, zoals bekertjes met een fullcolor bedrijfslogo, magneetstickers of reclameborden? In overleg kunnen wij veel voor je regelen. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij leggen ze uit wat er allemaal mogelijk is!