AST coffee

Bij de First Coffee Academy hebben we een reputatie opgebouwd als een vooraanstaande opleidingsinstelling voor koffieliefhebbers en aspirant-barista’s. Onze missie is om mensen te helpen hun passie voor koffie om te zetten in een carrière van excellence, en een van de manieren waarop we dit bereiken is door AST coffee training aan te bieden.

Een AST coffee training
volg je bij de First Coffee Academy

De First Coffee Academy is een door de Specialty Coffee Association geautoriseerde opleider en beschikt daarom over een AST. AST staat voor Authorised SCA Trainer, een prestigieuze erkenning van de Specialty Coffee Association (SCA). SCA is een wereldwijd gerespecteerde organisatie die normen en certificeringen vaststelt voor koffieprofessionals over de hele wereld. Een AST is een professionele trainer met uitgebreide carrière-ervaring en diepgaande kennis van koffie. Ze zijn geautoriseerd om SCA-cursussen te geven en certificaten uit te reiken aan degenen die de opleiding met succes voltooien.

Waarom Kiezen voor AST Coffee Training bij de First Coffee Academy?

  1. Gerenommeerde instructeurs: Onze AST’s behoren tot de top in de koffie-industrie. Ze hebben jarenlange ervaring en expertise opgebouwd en zijn vastbesloten om hun kennis te delen en anderen te helpen uitblinken in koffie.
  2. Internationaal erkende certificaten: De certificaten die je verdient tijdens AST coffee training zijn internationaal erkend en gerespecteerd. Ze zijn een waardevolle aanvulling op je professionele CV en kunnen deuren openen naar koffiecarrières over de hele wereld.
  3. Praktische Ervaring: Onze trainingen zijn hands-on en praktijkgericht. Je krijgt de kans om te werken met hoogwaardige koffieapparatuur en verse koffiebonen, zodat je echte vaardigheden kunt ontwikkelen.
  4. Verscheidenheid aan cursussen: We bieden een breed scala aan SCA-geaccrediteerde cursussen, zowel voor beginners als voor ervaren professionals. Of je nu de basisbeginselen van koffie wilt leren of je vaardigheden wilt verfijnen, we hebben de juiste cursus voor jou.

AST coffee

Schrijf je in bij de First Coffee Academy

Als je serieus bent over het verbeteren van je koffievaardigheden en het behalen van erkende certificaten in de koffie-industrie, dan is een AST coffee training bij de First Coffee Academy de juiste keuze. We staan klaar om je te begeleiden op je reis naar koffie-excellentie en een succesvolle carrière in deze boeiende industrie. Schrijf je vandaag nog in en zet de eerste stap naar een opwindende en lonende toekomst in koffie.