Hot chocolate food truck

Of het nu koud en guur is buiten of een zomerse dag, warme chocolademelk is altijd lekker. In de zomer is het een oppepper waar je ook nog eens blij van wordt, in de winter word je er lekker warm van. Een hot chocolate food truck huren voor jouw evenement is dus in elk seizoen een goed idee!

Warme chocolademelk op locatie?
Huur de hot chocolate food truck van First Coffee!

Onze warme chocolademelk bar is een trekpleister op ieder evenement, festival en elke beurs. Samen warme chocolademelk drinken is gezellig, het brengt mensen bij elkaar. Zeker als je er ook nog wat lekkers bij kunt krijgen, zoals homemade cake. Een hot chocolate food truck is dé plek op een evenement, beurs of festival om even lekker bij te kletsen, mensen te ontmoeten of te netwerken.

Ook voor koffie

Uiteraard serveren we ook koffie bij onze food truck. In onze food trucks staat professionele apparatuur voor het maken van verschillende (koffie)specialiteiten. De koffie wordt gezet door een professionele barista die alles van koffie, zetmethoden en serveren weet. Het zijn kopjes koffie die echt anders smaken dan automatenkoffie of de koffie die je thuis zet, en die koffie drinken tot een ware beleving maken.

hot chocolate food truck

Gecertificeerde barista

Je kunt onze food truck huren voor een dagdeel (vier uur) of een hele dag (acht uur). Daarvoor zijn we niet afhankelijk van een stroom- of waterpunt, dat hebben we zelf allemaal bij ons. Uiteraard wordt het maken en serveren van chocolademelk en koffie verzorgt door een gecertificeerde barista.

Extra’s

Wil je wat extra’s bij de food truck, zoals bekertjes met een fullcolor bedrijfslogo, magneetstickers of reclameborden? In overleg kunnen wij veel voor je regelen. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij leggen ze uit wat er allemaal mogelijk is!