Barista foodtruck huren

Organiseer jij een evenement en ben je op zoek naar een echte trekpleister? Huur dan een koffiebar met barista! Een barista foodtruck huren van First Coffee staat garant voor een echte eyecatcher op ieder evenement.

Barista foodtruck huren?
First Coffee heeft de leukste mobiele koffiebars

Mensen houden van koffie. Als je op een beurs of evenement bent zie je altijd een gezellige menigte rond een koffiebar. Bij een kopje koffie, een koffiespecialiteit of een hot chocolate is het goed praten, netwerken of gewoon even tot rust komen na een lange, drukke dag. Koffie drinken is ontspannen en geeft nieuwe energie.

Met een internationaal erkende barista

Bij First Coffee kun je een foodtruck huren voor een hele dag van acht uur of voor een dagdeel van vier uur. De professionele, goed opgeleide barista serveert maximaal vijftig koffie(specialiteiten) per uur. Onze foodtruck is niet afhankelijk van een stroompunt of wateraansluiting. Hij kan dus overal staan, binnen en buiten. Omdat onze koffiebar mobiel is kunnen we halverwege de dag verplaatsen als dat nodig is.

Extra’s bij de koffie

Heb je een evenement buiten en ben je niet zeker van het weer? Wij nemen op verzoek een partytent mee zodat bezoekers beschut tegen regen, wind of felle zon kunnen genieten van een kopje koffie of warme chocolademelk.

Naast koffie(specialiteiten) nemen we op verzoek ook cake mee. Wij hebben home made cake in verschillende soorten, waaronder vegan en glutenvrije cake.

Bedrukte koffiebekers

Daarnaast helpen we graag mee met de promotie van bijvoorbeeld een bedrijf of evenement. Zo bedrukken we koffiebekers met een full color logo of naam van een bedrijf of evenement, en verzorgen we koffie branding zoals magneetstickers, posters en reclameborden. In overleg kunnen we altijd meer doen, mits dat binnen onze mogelijkheden past. We helpen bedrijven of organisaties graag door het geven van meer publiciteit en naamsbekendheid met ons promotiemateriaal.

Barista foodtruck huren

Ook een barista koffiebar huren?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen je graag over de prijzen en mogelijkheden.