Koffie tuk tuk

Een vleugje originaliteit, een snufje gezelligheid en de onmiskenbare aroma’s van verse koffie – dat is wat de koffie tuk tuk van First Coffee toevoegt aan jouw evenement. Of het nu een bruiloft, bedrijfsbijeenkomst, festival of beurs is, het is de perfecte keuze om jouw gasten te verrassen en te verwennen.

Unieke smaakbeleving op jouw evenement?
Huur de koffie tuk tuk!

Authenticiteit op wielen: De tuk tuk brengt niet alleen koffie; het brengt een ervaring. Authentiek, charmant en flexibel, onze tuk tuk is ontworpen om jouw evenement naar een hoger niveau te tillen.

Barista’s met passie: Achter het stuur van onze tuk tuk vind je geen gewone bestuurder; je ontmoet een gepassioneerde barista die met liefde en aandacht elk kopje koffie bereidt. Koffie is voor ons meer dan een drankje; het is een kunstvorm.

De ijsbreker: Een mooie koffiebar trekt niet alleen mensen aan, het creƫert ook een sociale hub waar gesprekken beginnen en vriendschappen ontstaan. Het is niet zomaar een drankjesstand; het is de ijsbreker op jouw evenement.

Wat kun je verwachten?

Uitstekende koffie: Onze tuk tuk serveert niet zomaar koffie; het serveert kwaliteit in elke kop. We gebruiken alleen de beste koffiebonen en de nieuwste apparatuur om een scala aan koffiespecialiteiten te bieden.

Flexibiliteit op locatie: Of je nu een evenement organiseert op een afgelegen locatie of in het hart van de stad, we komen naar je toe. We brengen de koffie-ervaring waar je het nodig hebt.

Vaste locatie in Amsterdam: Wil je niet wachten op een evenement? Bezoek onze vaste locatie in Amsterdam en geniet op elk moment van de heerlijke smaken van First Coffee.

Koffie tuk tuk

Koffie tuk tuk op jouw evenement?

Of je nu kiest voor een koffiebar op locatie of een bezoek brengt aan onze vaste plek in Amsterdam, First Coffee staat garant voor een onvergetelijke koffie-ervaring. Huur vandaag nog een mobiele koffiebar en laat jouw evenement sprankelen met de geur en smaak van uitmuntende koffie. Het is niet alleen een drankje; het is een reis door de wereld van smaak, geserveerd met een glimlach.