Mobiele koffiebar

Organiseer je een evenement of festival en ben je op zoek naar de beste en lekkerste koffie? Dan huur je een mobiele koffiebar van First Coffee! Koffie brengt mensen bij elkaar, breekt het ijs en is een boost voor je energie.

Mobiele koffiebar huren?
Dat doe je bij First Coffee!

Onze mobiele koffiebar kan overal staan, of dat nu binnen of buiten is. Er is geen waterpunt of stroomaansluiting nodig. Wij hebben alles bij ons. Omdat de bar verrijdbaar is kan deze gedurende de dag ook verplaatst worden.

Barista

Bij de koffiebar staat een professionele barista. Een kop koffie is namelijk niet zomaar een kop koffie voor ons. Deze wordt met zorg en aandacht gezet. Bovendien weet de barista veel van de herkomst van koffie en verschillende zetmethoden, zodat je meer krijgt dan koffie alleen.

Onze visie

Mensen zijn steeds meer op zoek naar ervaringen in plaats van een product. Koffie is een product bij uitstek dat ervaring met zich meebrengt. Een positieve ervaring, welteverstaan, die niet alleen wordt gegeven door een goede kop koffie, maar ook de manier waarop deze geserveerd is. Bovendien is er veel te vertellen over de herkomst van koffie, wat bijdraagt aan de koffie-beleving. First Coffee maakt onderdeel uit van een echte Fair Chain, waarbij iedereen loon krijgt na werken. Dit vinden wij heel belangrijk en het maakt een groot deel uit van onze filosofie. Daarnaast kijken we graag samen met onze klanten naar mogelijkheden om samen te werken en het merk of de dienst van de klant te versterken, bijvoorbeeld door gepersonaliseerd reclamemateriaal te leveren.

Mobiele koffiebar

Ook een mobiele koffiebar huren?

Als je een mobiele koffiebar huurt krijg je dus veel meer dan een kop koffie. Je krijgt beleving en geschiedenis, geserveerd met een vriendelijke glimlach, waarbij rekening wordt gehouden met de wensen van onze klanten.

 Neem gerust contact met ons op! Wij vertellen je graag over de mogelijkheden.