Koffiebar huren

Wil je jouw gasten verrassen met een unieke en smaakvolle toevoeging aan jouw evenement? Bij First Coffee bieden we de mogelijkheid om een koffiebar te huren die jouw gelegenheid naar een hoger niveau tilt. Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest, beurs of festival, met onze koffiebar creëer je een sfeervolle koffiebeleving die jouw gasten nog lang zullen herinneren.

Een stijlvolle koffiebar op locatie?
Huur een koffiebar van First Coffee!

Onze koffiebars zijn meer dan alleen een plek om koffie te serveren; ze zijn een waar kunstwerk op zichzelf. Met hun stijlvolle en eigentijdse design voegen ze een vleugje klasse en professionaliteit toe aan jouw evenement. Onze koffiebars zijn volledig uitgerust met hoogwaardige espressomachines, verse koffiebonen en alle benodigde ingrediënten om de perfecte kop koffie te bereiden.

Koffiebar huren met ervaren barista’s

Bij First Coffee geloven we dat de kwaliteit van de koffie afhangt van de vaardigheden en expertise van de barista. Daarom worden onze koffiebars bemand door ervaren en getalenteerde barista’s die de kunst van het koffiezetten tot in de puntjes beheersen. Met aandacht voor detail en vakmanschap bereiden ze de heerlijkste kopjes koffie, aangepast aan de voorkeuren van jouw gasten.

Breed assortiment aan koffiespecialiteiten

Onze koffiebars bieden een breed scala aan koffiespecialiteiten, zodat er voor elk wat wils is. Van klassieke espresso’s en cappuccino’s tot smaakvolle latte macchiato’s, we hebben voor ieder wat wils. Daarnaast bieden we ook heerlijke hot chocolate aan.

Koffiebar huren

Opvallende eyecatcher voor jouw evenement

Naast het serveren van heerlijke koffie, fungeert onze koffiebar ook als een opvallende eyecatcher op jouw evenement. Met de mogelijkheid om de koffiebar aan te passen aan jouw thema of branding, biedt het een visueel aantrekkelijke en samenhangende uitstraling. Daarnaast kunnen we ook koffiebekers bedrukken met jouw logo of tekst, waardoor je een krachtig marketinginstrument hebt dat jouw merk of evenement promoot.

Koffiebar huren bij First Coffee?

Een koffiebar huren bij First Coffee is gemakkelijk en stressvrij. We zorgen voor de volledige opstelling en afbraak van de koffiebar, inclusief de benodigde apparatuur en materialen. Onze barista’s nemen de volledige verantwoordelijkheid voor de koffievoorziening. Neem contact op voor de mogelijkheden.