Barista tuk tuk

Welkom bij First Coffee: dé specialist in het verhuren van foodtruck koffie voor evenementen en beurzen. Wij begrijpen als geen ander dat jouw evenement pas compleet is met heerlijke koffie. Koffie brengt mensen samen, het zorgt voor een gezellige sfeer en geeft een energieboost. Bij First Coffee maken we van jouw evenement een succes met onze stijlvolle barista tuk tuk.

Barista met tuk tuk op locatie?
Huur een koffiebar van First Coffee!

Onze koffiebar wordt bemand door ervaren en professionele barista’s. Deze experts hebben een opleiding gevolgd tot barista en weten precies hoe ze een perfect kopje koffie moeten zetten. In tegenstelling tot een eenvoudige koffieautomaat, bereidt onze barista koffie met veel aandacht en liefde, uitsluitend met vers gemalen bonen. Ze zijn tevens goed op de hoogte van diverse koffiespecialiteiten, de herkomst van de koffiebonen en de kunst van het serveren. Met een barista van First Coffee wordt het drinken van een kopje koffie een unieke beleving.

Lekkers bij de koffie

Natuurlijk is een kopje koffie niet compleet zonder iets lekkers erbij. Daarom bieden we op verzoek zelfgemaakte cake in verschillende smaken aan, inclusief vegan en glutenvrije opties. Bovendien kunnen we koffiebekers bedrukken met een fullcolor logo of tekst om jouw evenement of bedrijf te promoten. Indien gewenst kunnen we ook reclamemateriaal zoals magneetstickers of posters verzorgen. Als jouw evenement buiten plaatsvindt, nemen we graag een partytent mee zodat bezoekers onder alle weersomstandigheden van hun koffie kunnen genieten.

Barista tuk tuk

Unieke koffie-ervaring op jouw evenement?

Wil jij jouw evenement naar een hoger niveau tillen met een unieke foodtruck koffie-ervaring? Huur dan een koffiekar van First Coffee! Wij zorgen ervoor dat jouw gasten verwend worden met de heerlijkste koffie, bereid door onze getalenteerde barista’s. Of het nu gaat om een beurs, festival, bruiloft of zakelijke bijeenkomst, onze barista tuk tuk voegt een vleugje stijl en klasse toe aan elk evenement.

Neem contact op voor onze barista tuk tuk

Bij First Coffee staan we klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je meer te vertellen over de mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op en ontdek hoe we jouw evenement onvergetelijk kunnen maken met onze foodtruck koffie. Kijk hier voor meer informatie en om een impressie te krijgen van onze unieke barista tuk tuk.