Koffiecatering

Of je nu een bedrijfsfeest, beurs, festival of ander evenement organiseert, First Coffee brengt niet alleen koffie naar de locatie; wij brengen een complete koffiebeleving met onze koffiecatering. Met een koffiebar voorzien van een ervaren barista tillen wij de kunst van koffie zetten naar een hoger niveau, terwijl we ook verrukkelijke hot chocolate, verfrissende ice coffee en diverse soorten homemade cake kunnen aanbieden. Kies voor een smaakvolle ervaring met onze koffiecatering, waar wij ook rekening houden met vegan en glutenvrije wensen.

Koffiecatering
De perfecte koffiebeleving op jouw evenement

Ervaren barista’s: Achter onze koffiebar staat een team van ervaren barista’s die de kunst van het koffiezetten beheersen. Elke kop koffie is een meesterwerk, gezet met aandacht voor detail en liefde voor het vak.

Uitgebreide keuzemogelijkheden: Naast premium koffie bieden we een scala aan opties om aan diverse smaken te voldoen. Of je nu kiest voor een verwarmende hot chocolate, een verfrissende ice coffee of een combinatie van beiden, onze catering is veelzijdig.

Koffiecatering met wat lekkers

Homemade cake: Maak jouw koffie-ervaring compleet met onze heerlijke homemade cake. Van traditionele smaken tot verrassende combinaties, onze cake is een perfecte aanvulling op jouw koffiemoment.

Vegan en glutenvrij: Wij begrijpen dat elk individu unieke voorkeuren en dieetwensen heeft. Daarom bieden we op verzoek vegan en glutenvrije opties, zodat iedereen kan genieten van onze heerlijke lekkernijen.

Koffiecatering van First Coffee

Verrijk jouw evenement
met First Coffee’s koffiecatering

Het regelen van onze koffiecatering is eenvoudig. Neem contact met ons op, bespreek jouw wensen en laat ons de rest doen. Of het nu gaat om een groot evenement of een intieme bijeenkomst, wij passen onze catering aan om aan jouw specifieke behoeften te voldoen.

Voeg een vleugje klasse en smaak toe aan jouw evenement met First Coffee. Want het is niet alleen koffie; het is een complete koffiebeleving die jouw gasten nog lang zullen herinneren.