Piaggio koffiebar

‘Tijd voor een kopje koffie!’ Je hoort het veel mensen zeggen. Of we nu thuis zijn of elders, we drinken als Nederlanders graag koffie. Koffie drinken is lekker, geeft energie en samen drinken is gezellig. Een mobiele Piaggio koffiebar van First Coffee op je evenement is dus een absolute must!

Piaggio koffiebar huren?
Dat doe je bij First Coffee!

Bij First Coffee verhuren we een Piaggio koffiebar die op ieder evenement ingezet kan worden. Wij kunnen hem op iedere plaats zetten, binnen of buiten. Stroom op locatie is geen vereiste, een wateraansluiting ook niet.

Gecertificeerde barista

Natuurlijk blijft het niet alleen bij een koffiebar. Bij de Piaggio koffiebar staat een vakkundige barista die de lekkerste kopjes koffie zet voor de bezoekers. De Piaggio (een Ape 50) heeft een professionele espressomachine en een professionele koffiemolen.

De voordelen van een Piaggio koffiebar op locatie

  • Koffie brengt mensen samen en zorgt voor gezelligheid.
  • Wij zorgen voor een professionele, gecertificeerde en vriendelijke barista. Koffie gezet door een barista is niet te vergelijken met koffie uit een automaat, of zelfs het kopje koffie dat je thuis zet.
  • Geen stroom of water vereist op locatie.
  • Extra’s zoals homemade cake of een partytent worden op verzoek geleverd.
  • Je kunt er voor kiezen de koffiebekers te laten bedrukken met een fullcolor bedrijfslogo. Op deze manier deel je niet alleen heerlijke koffie uit, je doet tegelijk aan marketing en promotie.
  • Je kunt onze koffiebar huren voor een dagdeel van vier uur of een hele dag (acht uur).

Piaggio koffiebar

Extra’s bij de koffie

Ook kun je kiezen voor wat extra’s, zoals homemade cake bij de koffie (op verzoek ook vegan of glutenvrij), en kunnen we een partytent voor buitenevenementen leveren. Wil je nog een stapje verder? Wij doen op verzoek ook aan koffiebar branding. Daarbij moet je denken aan bijvoorbeeld bedrukte magneetstickers, posters en reclameborden.

Ook een Piaggio koffiebar huren?

Neem vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen je graag over de mogelijkheden!