Warme chocolademelk Amsterdam

Organiseer jij een evenement in Amsterdam of omgeving, en wil je een echte publiekstrekker waar mensen een warme drank kunnen halen? Huur dan de hot chocolate bakfiets van First Coffee! Met onze bakfiets ben je verzekerd van een blikvanger en heerlijke warme chocolademelk in één.

Warme chocolademelk Amsterdam?
Huur een hot chocolate bakfiets!

Niets is zo fijn om even helemaal tot jezelf te komen met een beker warme chocolademelk als je een evenement, beurs of festival bezoekt. Of het nu een warme zomerdag of een frisse winterdag is, warme chocolademelk geeft een energieboost en maakt je lekker warm van binnen. Bovendien breekt het vaak het ijs en is het gezellig praten bij een kop chocolademelk. Bij een hot chocolate bakfiets zie je dan ook vaak dat het gezellig druk is.

Meer dan alleen warme chocolademelk Amsterdam

Wil je meer dan alleen warme chocolademelk? Wij nemen ook graag home made cake in verschillende smaken. Op verzoek serveren we ook vegan en glutenvrije cake. Daarnaast kunnen wij als First Coffee helpen met de branding en marketing. Desgevraagd bedrukken wij de bekers met het logo van het evenement of van een bedrijf. Ook kunnen we bijvoorbeeld magneetstickers en posters laten maken. Wordt het evenement buiten gehouden en wil je zeker weten dat de bezoekers beschut staan? Dan nemen wij een partytent mee.

Warme chocolademelk Amsterdam

Over First Coffee

First Coffee verhuurt mobiele koffiebars die op iedere plaats, zowel binnen als buiten, kunnen staan. De koffiebar heeft geen stroompunt of wateraansluiting nodig, dat heeft de bar bij zich. Bij iedere koffiebar staat een professionele en gecertificeerde barista, die maximaal vijftig consumpties per uur schenkt. Iedere bar heeft een professionele espressomachine en een professionele koffiemolen.

Ook warme chocolademelk in Amsterdam serveren?

Neem contact op met First Coffee! Wij vertellen je graag over de mogelijkheden van onze hot chocolate bakfiets.