Koffie Piaggio huren

Organiseer jij een evenement en ben je op zoek naar een publiekstrekker waar bezoekers een moment van rust ervaren met een professioneel gezet, heerlijk kopje koffie? Dan ga je een koffie Piaggio huren bij First Coffee!

Koffie Piaggio huren?
Dat doe je bij First Coffee!

Koffie is van en voor iedereen. Maar een goede kop koffie is een vak apart! Wil je voor je evenement de perfecte kop koffie serveren, dan huur je onze Piaggio Ape. Dat kan voor een dagdeel van vier uur of een hele dag van acht uur. Er kunnen maximaal vijftig consumpties per uur geschonken worden. Deze koffie komt namelijk niet uit een standaard koffie automaat waarbij je met één druk op de knop een kop koffie hebt. Bij de Piaggio staat een professionele barista die precies weet hoe je een kop koffie maakt en serveert. De juiste hoeveelheid bonen wordt afgepast en de zetmethode vraagt enige tijd. Het resultaat is een heerlijke drank die meer is dan een kopje koffie. Het is een echte beleving.

Onze Piaggio Ape is beperkt verrijdbaar, dus kan gedurende de dag indien nodig verplaatst worden.

Extra’s bij de koffie

Wil je meer dan alleen koffie(specialiteiten) serveren? Wij nemen graag wat lekkers voor bij de koffie mee. We hebben home made cake in diverse soorten, op verzoek nemen we ook vegan en / of glutenvrije zelfgemaakte cake mee.

Daarnaast helpen we graag mee met het promoten van het evenement, een brand of een bedrijf. Bijvoorbeeld door op verzoek de koffiebekers te bedrukken met een full color logo. Ook kunnen we magneetstickers, posters en / of reclameborden meenemen. Is het evenement buiten en wil je dat de gasten beschut tegen regen of zon staan? Dan nemen we een partytent mee.

Koffie Piaggio huren

Ook een koffie Piaggio huren?

Neem contact met ons op en wij vertellen je graag over de mogelijkheden!