Mobiele espressobar Amsterdam

Op zoek naar een eyecatcher voor een evenement, beurs of festival? Huur dan een mobiele espressobar van First Coffee! Met een mobiele espressobar heb je de unieke beleving van barista-koffie op elke locatie die jij wilt, ook op plaatsen waar geen stroom- of wateraansluiting zit. Onze mobiele koffiebars kunnen binnen én buiten staan.

Mobiele espressobar Amsterdam?
Huur een koffiebar van First Coffee!

Wie één van onze mobiele espressobars in Amsterdam huurt krijgt daar uiteraard ook een professionele barista bij. Onze barista’s zijn opgeleid in onze eigen First Coffee Academy. Alle opleidingen zijn geautoriseerd door de Speciality Coffee Association (SCA), een internationale non-profit organisatie die duizenden koffieprofessionals, van boer tot barista, representeert. De opleidingen zijn gebaseerd op tientallen jaren kennis, ervaring en onderzoek en zijn al door menig student succesvol afgerond.

Dit betekent dat onze barista’s alles weten over koffie(specialiteiten), zetmethoden en natuurlijk de koffiebonen zelf. Ook weten ze precies hoe iedere specialiteit geserveerd moet worden, zodat ieder kopje koffie een unieke ervaring wordt. Espresso en koffie van First Coffee is een ware beleving die de dag van iedere beurs- of evenementbezoeker een beetje mooier maakt.

Voordelen mobiele espressobar

Een mobiele espressobar in Amsterdam van First Coffee heeft veel voordelen.

  • Koffie breekt het ijs en brengt het mensen bij elkaar. Een koffiebar is de plaats waar mensen samenkomen en de aangewezen plek voor ontmoetingen, netwerken of gewoon gezellig kletsen.
  • Je hebt niet afhankelijk van stroom of water. Onze espressobar heeft alles zelf aan boord om een dagdeel of hele dag heerlijke kopjes koffie te maken.
  • Koffiebekers kunnen op verzoek bedrukt worden met een (bedrijfs)logo. Op deze manier heb je niet alleen goede koffie, de espressobar dient ook nog eens een reclame- en marketingdoel.
Koffiebarretje huren

Mobiele espressobar huren?

Ook een mobiele espressobar in Amsterdam huren? Vraag dan vrijblijvend naar de mogelijkheden van First Coffee!