Koffie tuk tuk huren

Koffie tuk tuk huren | Organiseer je een evenement, beurs of festival en is die dag niet compleet zonder goede koffie? Dan huur je een koffie tuk tuk van First Coffee! Koffie geserveerd door een ervaren barista is een ware beleving.

Koffie tuk tuk huren?
Dat doe je bij First Coffee!

Bij de tuk tuk krijg je een gecertificeerde barista erbij. Onze barista’s zijn opgeleid in onze eigen First Coffee Academy. Alle opleidingen van de Academy zijn geautoriseerd door de Speciality Coffee Association (SCA). Deze internationale non-profit organisatie representeert duizenden koffieprofessionals, van boer tot barista. De opleidingen zijn gebaseerd op tientallen jaren kennis, ervaring en onderzoek en geven een barista alle kennis mee die hij of zij moet hebben om een goede kop koffie te maken en serveren.

Beleving

Koffie geserveerd door een barista is andere koffie dan je op kantoor of thuis drinkt. Een barista weet alles over de zetmethode die bij een specifieke koffie(specialiteit) hoort en zet de koffie precies zoals het hoort. Met tijd en aandacht wordt een kopje koffie gemaakt, wat je duidelijk proeft als je de koffie drinkt. De barista kan je ook alles vertellen over de herkomst van de koffie, welke reis de boon heeft afgelegd van pluk tot verwerken en welke koffie het beste bij een bepaald gerecht past. Een kopje koffie geschonken door een barista is een ware beleving.

Koffie tuk tuk huren

Wil je ook iets lekkers bij de koffie?

Dan zorgen wij voor verschillende soorten homemade cake (ook vegan en glutenvrij). Daarnaast verzorgen we graag extra reclame voor jouw bedrijf of evenement. Bijvoorbeeld door de koffiebekers te bedrukken met de naam en het logo van het evenement of bedrijf, of aanvullend reclamemateriaal zoals magneetstickers en posters te verzorgen. In overleg is er veel mogelijk.

Mogelijkheden koffie tuk tuk huren

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor het huren van een tuk tuk? Neem dan contact op met First Coffee en wij informeren je graag over de mogelijkheden.