You’re looking good
with First Coffee

Over ons

First Coffee biedt mobiele koffiebars die op ieder evenement ingezet kunnen worden op elke plaats. Ook op plaatsen waar geen stroom- en wateraansluiting is. Wij hebben een koffiebar voor binnen of buiten. Op elke koffiebar staat een professionele espressomachine en een professionele koffiemolen. Bij elke bar staat een vakkundige barista.

…..en wow! Wat een onvergetelijke periode hebben we achter de rug. De corona crisis heeft ons allemaal diep geraakt. Veel van de gemaakte plannen konden de prullenbak in. Zeker als je, net als ons, kort voor de crisis bent gestart. Maar zoals altijd zijn er ook kansen. En die handschoen hebben wij opgepakt. Coffee-to-go bood ongekende kansen vonden wij. Waren wij de eersten? Ik denk het wel. Vanaf dag 1 stonden wij met onze mobiele Piaggio koffiebar in een park in Amsterdam, 7 dagen per week. Was het gemakkelijk? Nee. In het begin van de 1e lockdown was het not done om door te werken. Sommigen bekeken ons met argwaan. Politie en Handhaving hielden ons nauwlettend in de gaten. Elke morgen waren we een agendapunt in de briefing, hoorden we later. Maar de klanten bleven komen, in grote aantallen. Het mooie Amsterdamse Oosterpark heeft ons omarmd en door de crisis getrokken.

Ons team

First Coffee Bert

Bert

Is de oprichter en eigenaar

Latoya

Is er vanaf het eerste uur bij

salima

Salima

Is het team later komen versterken

Wij maken graag zoveel mogelijk goede koffie voor zoveel mogelijk mensen. Daarom staan onze koffiebars steeds vaker op evenementen in Amsterdam en door heel Nederland. Met onze First Coffee Academy hebben we de veel koffiekennis in huis. Wij zijn een geautoriseerde Specialty Coffee association opleider.

We zoeken onze leveranciers zorgvuldig uit. Zo werken we onder andere samen met:

Spot On Coffee Roasters
Voor 100% direct trade specialty coffee

Macao Movement
Award winner “beste hot chocolate van Nederland”

De kernwaarden van First Coffee

De kernwaarden benadrukken waar First Coffee voor staat en wat wij waar willen maken in de dagelijkse praktijk.

Open

Wij hebben een open blik. We zijn ondernemend van aard en houden van vrijheid om onze eigen mening te vormen en te uiten.

Rechtvaardig en tolerant

Wij zijn ruimdenkend en tolerant naar anderen. Verbondenheid met andere personen vinden we belangrijker dan onze eigen persoonlijke behoeften.

Inspireren

Wij inspireren en empoweren anderen. Daarom is onze missie:

‘You’re looking good with First Coffee!