Koffie op evenement

Koffie doet het goed, overal en altijd. We staan er mee op als we ontbijten, drinken het gedurende de dag en voor we naar bed gaan lusten we ook nog wel een kopje. We verwachten dan ook koffie op een evenement, beurs of festival.

Koffie op evenement?
Huur een mobiele koffiebar van First Coffee!

Als je goede en lekkere koffie op je evenement wil is een aantal dingen belangrijk:

Je wilt goede koffie, gezet door een professionele barista die weet wat hij of zij doet.

Je wilt een goede, professionele uitstraling van de koffiebar.

Je wilt dat alles voor je geregeld wordt.

Daarom huur je een mobiele koffiebar van First Coffee!

De voordelen van First Coffee

  • Koffie gezet door een barista van First Coffee is niet te vergelijken met automatenkoffie of de koffie die je thuis zet. Onze barista zet de koffie met veel verstand van zaken, zorg en aandacht. Daar hoort ook het serveren op een professionele en vriendelijke manier bij.
  • Onze mobiele koffie bars zijn niet afhankelijk van een stroom- of waterpunt. We hebben alles bij ons.
  • Onze bars kunnen binnen en buiten staan.
  • We kunnen lekkere extra’s serveren, zoals homemade cake.
  • Je kunt er voor kiezen de koffiebekers te laten bedrukken met een full color bedrijfslogo. Op die manier heeft een koffie bar ook een marketing- en reclamefunctie.

Koffie op evenement

Waarom koffie op een evenement?

Omdat koffie lekker is! Een kopje koffie is een moment om even stil te staan en tegelijk geeft het je nieuwe energie voor de rest van de dag. Bovendien is samen koffie drinken gezellig. Koffie breekt het ijs en brengt mensen bij elkaar. Met een kopje koffie kun je mensen ontmoeten, lekker bijkletsen of netwerken.

Ook een koffiebar huren voor koffie op een evenement? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij leggen je graag uit wat de mogelijkheden zijn.