Koffie bar huren

Koffie breekt het ijs en brengt mensen bij elkaar. Een kopje koffie is een rustmoment en tegelijk geeft het nieuwe energie. Koffie zorgt voor gezellig samen zijn, lekker kletsen en ook tijdens vergaderingen en overleggen is het een bijna onmisbaar element.

Koffie bar huren?
Dat doe je bij First Coffee!

Het is dan ook geen wonder dat we op een evenement of beurs al snel op zoek zijn naar het standje of kraampje waar koffie geserveerd wordt. Koffie maakt een evenement compleet.

Daarom wil je dus een koffie bar huren van First Coffee! Onze koffie bars zorgen voor gezellig samenzijn met heerlijke, professioneel gezette koffie.

Extra’s

Onze mobiele bars zijn geschikt voor ieder evenement, en festival voor iedere beurs. De bars kunnen buiten en binnen staan en zijn niet afhankelijk van een stroompunt of wateraansluiting. Bovendien verzorgen we graag wat extra’s voor je. In overleg kunnen we bijvoorbeeld een partytent meenemen voor buitenevenementen als het weer wat onbestendig lijkt. Wil je wat lekkers voor bij de koffie, zoals homemade cake, of heb je liever warme chocolademelk? Dan nemen we dat voor je mee. Ook verzorgen we graag koffiebekers met een full color logo voor je. Wil je magneetstickers, posters of reclameborden? Dan regelen wij dat ook voor je!

koffie bar huren

Professionele barista

Een koffie bar huren bij First Coffee betekent dat je helemaal ontzorgt wordt. Uiteraard zorgen wij er voor dat er een professionele, gecertifieerde barista bij de koffie bar staat. Hij of zij is opgeleid tot barista, heeft alle diploma’s en de belangrijke kennis over koffie, zetmethoden en gastvrijheid. Dit betekent dat er geen ‘gewone’ kopjes koffie worden gezet, maar het zetten en serveren alle zorg en aandacht krijgt die het verdient. Koffie gezet door een barista smaakt anders dan automatenkoffie of de koffie die je thuis zet. Barista-koffie is een ware beleving waar je van geniet.

Ook een koffie bar huren?

Neem vrijblijvend contact met ons op! Wij leggen we graag uit wat de mogelijkheden zijn.