Chocolademelk kraam huren

Warme chocolademelk doet het altijd goed, of het nu een ijskoude dag is we tropische temperaturen hebben. In de winter word je lekker warm van hot chocolate, in de zomer geeft het een echte oppepper. Onze chocolademelk kraam huren kan dus het hele jaar door.

Chocolademelk kraam huren?
Dat doe je bij First Coffee!

De chocolademelk kraam van First Coffee is een echte eyecatcher op ieder evenement, of dat nu binnen of buiten is. Onze kraam kan in principe overal staan, ook als er geen waterpunt of stroomaansluiting is. Als dit niet aanwezig is zorgen we er gewoon voor dat we dit bij ons hebben.

Chocolademelk brengt gezelligheid

Een chocolademelk kraam huren betekent een beetje extra gezelligheid op een beurs of evenement. Het is de perfecte plek om even (informeel) bij te kletsen, te netwerken of mensen te ontmoeten. Bij een kop hot chocolate is het altijd fijn praten, zeker als daar ook iets lekkers bij geserveerd wordt. Op verzoek serveren we ook bijvoorbeeld homemade cake (ook vegan en gluten vrij) bij de chocolademelk.

Onze kraam huren kan voor een dag van acht uur of een dagdeel van vier uur. Per uur worden maximaal vijftig consumpties geschonken. Uiteraard zorgen wij ook voor een ervaren barista die de consumpties voor je verzorgt. Onze barista’s zijn gecertificeerd, vriendelijk en kunnen meer dan alleen chocolademelk schenken. Zij hebben kennis van verschillende soorten koffie(specialiteiten), het bereiden en serveren daarvan.

chocolademelk kraam huren

Persoonlijk uiterlijk

Wil je een speciaal tintje meegeven aan de chocolademelk? De bekers waarin de hot chocolate geserveerd wordt bedrukken we graag voor je met de naam en het logo van het  bedrijf of evenement. Op verzoek kunnen we ook branding verzorgen, zoals magneetstickers en posters. Daarmee wordt de kraam niet alleen een gezellige plek waar je chocolademelk drinkt, het dient ook een marketingdoel.

Ook een chocolademelk kraam huren?

Neem contact op met First Coffee en wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.