Rijdende koffiebar

Ben jij bezig met het organiseren van een evenement of beurs en zoek je de perfecte manier om koffie te serveren? Kies dan voor een rijdende koffiebar van First Coffee!

Rijdende koffiebar huren?
Een mobiele koffie foodtruck is een echte blikvanger!

Een rijdende koffiebar is een echte eyecatcher op ieder evenement. Koffie heeft een grote aantrekkingskracht op mensen, en het is nooit stil rond een rijdende koffiebar. Het is de plaats waar je rustig een kopje koffie drinkt, waar je samenkomt om te overleggen of om te netwerken.

Professionele barista

Huur je een koffiebar van First Coffee, dan staat daar altijd een professionele barista bij. Hij of zij schenkt maximaal vijftig consumpties per uur. Onze barista’s zijn opgeleid aan de First Coffee Academy en hebben alle certificaten om zich internationaal erkende barista te mogen noemen.

Rijdende koffiebar huren voor een dag(deel)

Je kunt een rijdende koffiebar huren voor een hele dag van acht uur of een dagdeel van vier uur. We hebben verschillende soorten koffiebars en schenken uiteraard meer dan alleen koffie. Je kunt kiezen uit verschillende koffiespecialiteiten, eventueel met Bailys of rum, en hot chocolate. Onze hot chocolate komt van Macao Movement. De bonen zijn zorgvuldig geselecteerd op hun smaakprofiel, transparantie en eerlijke achtergrond. Onze chocolademelk is dus eerlijk en heeft een transparante achtergrond, twee filosofieën waar we helemaal achter staan.

Cake bij de koffie

Wil je meer dan alleen hot chocolate ofeen  koffie(specialiteiten)? Wij kunnen op verzoek ook wat lekkers voor bij de koffie meenemen.  We hebben diverse soorten home made cake (ook vegan en glutenvrij) die we bij de drank serveren.

Rijdende koffiebar

Branding

Daarnaast verzorgen we graag wat extra promotie voor het evenement of de beurs. Zo kunnen we op verzoek zorgen voor branding, zoals bedrukte magneetstickers, posters en reclameborden. Ook bedrukken we koffiebekers met een (full color) logo of de naam van het evenement of een bedrijf. Betreft het een buitenevenement en ben je niet zeker van het weer, of wil je gewoon dat de bezoekers beschut staan? Dan nemen we een partytent mee, zodat iedereen koffie kan drinken zonder last te hebben van regen, wind of felle zon.

Ook een rijdende koffiebar huren?

Neem dan contact met ons op en wij vertellen je graag over de mogelijkheden.