Foodtruck koffie

Jouw evenement of beurs is niet compleet zonder een foodtruck koffie! Koffie brengt mensen bij elkaar, het breekt het ijs en is nog eens lekker ook. Jouw evenement ziet er beter uit met een fraaie koffiekar.

Foodtruck koffie huren?
Bij First Coffee ben je aan het juiste adres

Mensen houden van koffie. Als je naar een beurs of ander evenement gaat zie je altijd een gezellige groep mensen bij een koffiekar. Om te kletsen, voor een rustmoment of om te netwerken. Koffie drinken is ontspannen en geeft tegelijk nieuwe energie.

Foodtruck koffie met barista

Bij onze koffiebar staat een ervaren en professionele barista. Hij of zij heeft een opleiding gevolgd tot barista en weet precies hoe je een uitstekend kopje koffie maakt. Dat is meer dan op de knop van een automaat drukken en er een bekertje onder zetten. Een barista maakt koffie met veel aandacht en liefde, van vers gemalen bonen. Daarnaast hebben onze barista’s veel verstand van koffie(specialiteiten), de herkomst van de koffie(boon) en hoe je koffie op de juiste manier serveert. Met een barista bij onze foodtruck koffie wordt een kopje koffie een echte beleving.

Wat lekkers bij de koffie

Een kop koffie is niet compleet zonder iets lekkers. Daarom nemen we op verzoek home made cake mee in diverse smaken. Ook hebben we vegan en glutenvrije cake.

Daarnaast kunnen we koffiebekers met een fullcolor logo of tekst bedrukken om het evenement of een bedrijf te promoten, en op verzoek maken we reclamemateriaal zoals magneetstickers of posters. Vindt het evenement buiten plaats? Dan nemen we graag een partytent mee zodat bezoekers beschut tegen zon, regen of wind koffie kunnen drinken.

foodtruck koffie

Wil jij je evenement opluisteren met een foodtruck koffie?

Huur een koffiekar bij First Coffee! Heb je eerst vragen? Neem contact met ons op! We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.