Espressobar Amsterdam

In het hart van Amsterdam, bij het schilderachtige Vondelpark, bevindt zich de espressobar van First Coffee. Hier wordt koffie niet alleen gezet; het wordt tot kunst verheven. Geniet van diverse koffiespecialiteiten, waaronder een verleidelijke espresso en verrukkelijke hot chocolate, die jouw smaakpapillen zullen betoveren.

Locatie, sfeer en genot
Bij onze espressobar in Amsterdam

Locatie, sfeer, genot: Onze espressobar bij het Vondelpark biedt niet alleen koffie, maar een totale ervaring. Omringd door de natuurlijke schoonheid van het Vondelpark, creƫren we een sfeer waar koffie drinken een genot wordt.

Koffie van meesterschap: Onze barista’s, meesters in hun vak, staan klaar om jouw favoriete koffie te bereiden. Van perfect gezette espresso’s tot romige hot chocolate, elke kop is een eerbetoon aan het ambacht van koffiezetten.

Wat kun je verwachten bij First Coffee’s espressobar?

Espresso excellence: Proef de intense smaak van een espresso, gezet met hoogwaardige koffiebonen en vakmanschap. Een ware kick van smaak en energie.

Verleidelijke hot chocolate: Voor de liefhebbers van iets zoets bieden we een onweerstaanbare hot chocolate. Romig, rijk en met de juiste balans van cacao en melk.

espressobar Amsterdam

Espressobar in Amsterdam huren?

Wil je de magie van onze espressobar naar jouw evenement brengen? First Coffee biedt de mogelijkheid om onze espressobar met professionele barista te huren. Transformeer jouw gelegenheid met de geur en smaak van hoogwaardige koffie, bereid door onze getalenteerde barista’s.

Of je nu komt genieten bij onze espressobar in Amsterdam of ervoor kiest om deze op jouw eigen locatie te hebben, First Coffee belooft een koffie-ervaring die de zintuigen betovert en een blijvende indruk achterlaat.