Mobiele espressobar

Bij een geslaagd evenement of festival hoort goede koffie. Dus huur je een mobiele espressobar van First Coffee! Een mobiele espressobar maakt de dag compleet en ben je gegarandeerd van een punt waar mensen kwalitatief hoogwaardige koffie(specialiteiten) kunnen drinken, geserveerd door een gecertificeerde barista.

Mobiele espressobar huren?
Bij First Coffee kan het!

Onze mobiele espressobar kan binnen en buiten staan. Dat maakt de bar geschikt voor alle soorten festivals, evenementen en beurzen. Ook is de bar niet afhankelijk van een waterpunt of elektriciteitsaansluiting. Als deze niet aanwezig is zorgen we er voor dat we deze zelf bij ons hebben. De mobiele espressobar is beperkt verrijdbaar, waardoor we eventueel gedurende de dag kunnen verplaatsen.

Een ware beleving

Als je een espressobar huurt zorgen wij er voor dat hier een ervaren barista bij staat. Deze is gecertificeerd en weet alles van koffie en de zetmethoden. Hij of zij kan veel vertellen over de herkomst en geschiedenis van koffie en welke weg de koffieboon heeft afgelegd van pluk tot geroosterde koffieboon. Ook kan een barista advies geven over welke koffie het beste bij een bepaald gerecht past en op welke manier je koffie(specialiteiten) serveert. Een barista maakt een kopje koffie voor iedereen tot een ware beleving.

Reclame

Op verzoek kunnen we de koffiebekers bedrukken met de naam en het logo van een bedrijf of evenement. Op die manier heeft de koffiebar ook een reclame-doel. Daarnaast kunnen we zorgen voor extra marketingmateriaal, zoals magneetstickers en posters.

mobiele espressobar

Een hele dag of dagdeel

Onze mobiele koffiebar is per dag van acht uur of per dagdeel van vier uur te huur. Per uur kunnen maximaal vijftig consumpties geschonken worden. Ook kunnen we wat extra’s bij de koffie geven in de vorm van verschillende soorten homemade cake. Daarmee wordt een kopje koffie of espresso nog lekkerder.

Ook een mobiele espressobar huren?

Neem contact op met First Coffee en wij vertellen je graag over de mogelijkheden