AST trainer

Ben je een horeca professional die de kunst van koffie wil beheersen? Wil je je onderscheiden als een deskundige barista? Dan is de SCA opleiding bij de First Coffee Academy de sleutel tot het ontgrendelen van jouw koffie-expertise. First Coffee is een geautoriseerde AST trainer bij de SCA.

AST trainer bij First Coffee
Wat kun je verwachten?

Geautoriseerde opleider: De First Coffee Academy is met trots geautoriseerd door de Specialty Coffee Association (SCA) als officiƫle AST trainer. Dit betekent dat je kunt vertrouwen op hoogwaardige trainingen die voldoen aan de internationale normen van de SCA.

Voor horeca professionals: Bij de First Coffee Academy begrijpen we de unieke behoeften van horecaprofessionals. Onze SCA opleidingen zijn ontworpen om aan te sluiten bij jouw drukke schema en specifieke behoeften in de horecasector.

Barista Skills certificaten: Onze opleiding leidt op voor de internationaal erkende Barista Skills certificaten van de SCA. Deze certificaten zijn niet alleen een erkenning van jouw vaardigheden, maar ook een waardevolle aanvulling op je professionele portfolio.

Wat kun je verwachten?

Deskundige begeleiding: Onze AST trainers zijn ervaren professionals met uitgebreide kennis van de koffie-industrie. Ze zullen je begeleiden, inspireren en delen hun waardevolle inzichten om van jou een uitzonderlijke barista te maken.

Praktische training: De AST opleiding bij de First Coffee Academy is hands-on. Je krijgt de kans om je vaardigheden direct in de praktijk te brengen en te werken met state-of-the-art apparatuur in een stimulerende leeromgeving.

Persoonlijke aandacht: We geloven in de kracht van individuele aandacht. Daarom houden we onze klassen bewust klein, zodat elke deelnemer de aandacht krijgt die nodig is om te groeien en te excelleren.

AST trainer

Word een barista van wereldklasse
Met onze ervaren AST trainer

Met een AST certificaat van de First Coffee Academy ben je niet alleen een barista; je bent een barista van wereldklasse. Je onderscheidt jezelf in de competitieve wereld van specialty coffee en opent deuren naar nieuwe kansen in de horeca.

Schrijf je vandaag nog in voor onze SCA opleiding en maak de sprong naar het volgende niveau in jouw barista-reis. Ontdek de kunst van koffie met de erkende expertise van de First Coffee Academy en laat je koffievaardigheden stralen.