Hot chocolate festival

Hot chocolate festival | Wil jij de beste hot chocolate op een evenement, zoals een beurs of festival? Dan huur je een hot chocolate kraam van First Coffee!

Huur een hot chocolate foodtruck van First Coffee

Onze Makoto koffiebar met bijzet tafel voor het uitserveren is geschikt voor binnen evenementen. Het is een complete koffiebar waar je niet alleen hot chocolate kunt krijgen, maar ook gewone koffie en verschillende koffiespecialiteiten. Je huurt de koffiebar voor een dagdeel van vier uur of een hele dag van acht uur. Bij de koffiebar staat een professionele barista die vijftig consumpties per uur schenkt. Onze barista’s zijn opgeleid en gecertificeerd barista. Zij kunnen je alles vertellen over de koffie en hot chocolate en weten precies hoe ze de verschillende dranken moeten maken en serveren. Hierdoor wordt een kopje chocolademelk of koffie een echte beleving!

Over het Hot Chocolate Festival in Amsterdam

Het Hot Chocolate Festival is het grootste chocolade festival van Nederland. Hier leer je meer over verschillende soorten chocolade en hun herkomst, eerlijke en duurzame teelt van chocoladebonen en maak je kennis met verschillende chocoladefabrikanten. Uiteraard is er ook gelegenheid chocolade te proeven. Ieder jaar worden awards uitgereikt, waaronder die voor ‘Best Hot Chocolate van Nederland’.

Over Macao Movement

Macao Movement is gevestigd in Amsterdam Noord en wordt gerund door Malou. Haar bedrijf maakt chocolade met de hand, rechtstreeks van de cacaoboon. De bonen zijn zorgvuldig geselecteerd op hun smaakprofiel, hun transparantie en de eerlijke achtergrond. Dit zijn waarden waar First Coffee helemaal achter staat, en waardoor een goede samenwerking tussen beide bedrijven is ontstaan. Macao Movement is winnaar van het de award voor ‘Best Hot Chocolate van Nederland’.

Hot chocolate festival kraam

Hot chocolate festival bar huren

Een hot chocolate bar huren voor chocolademelk die uitgeroepen is als winnaar op het festival in Amsterdam? Neem dan contact op met First Coffee! Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden!