Mobiele koffiebar huren prijs

Wil jij een mobiele koffiebar huren voor een evenement? Kies voor een koffiebar van First Coffee! Met een mobiele koffiekar ben je verzekerd van een trekpleister op een beurs of evenement, waar mensen kunnen genieten van een warme drank.

Mobiele koffiebar huren prijs
Huur voordelig een koffiebar!

Wij hebben verschillende koffiebars die op ieder evenement ingezet kunnen worden, zowel binnen als buiten. Een stoompunt of een wateraansluiting is niet nodig, dat hebben we bij ons. Op die manier zijn we heel flexibel in de plaats waar we kunnen staan. Het is ook mogelijk de koffiebar tijdens het evenement te verplaatsen als dat nodig is. Bij iedere koffiekar staat een professionele en gecertificeerde barista die de dranken bereid en serveert.

First Coffee heeft de volgende opties

Hot chocolate bakfiets. Bij deze mobiele koffiebar worden warme chocolademelk en koffievarianten geserveerd, eventueel met rum en Bailys.

Makoto koffiebar met bijzetbar voor het uitserveren. Inclusief barista en 50 consumpties per uur. Per dagdeel of dag te reserveren.

Piaggo Ape 50 of koffiebakfiets. Inclusief barista en 50 consumpties per uur. Per dagdeel of dag te reserveren.

Bekijk hier de prijzen en meer informatie over de mogelijkheden.

Mobiele koffiekar huren prijs

Over First Coffee

Wij maken graag zo veel mogelijk goede koffie voor zo veel mogelijk mensen in Amsterdam, maar ook door heel Nederland. Onze leveranciers zoeken we zorgvuldig uit, zoals Spot on Coffee Roasters en Macao Movement. Onze leveranciers hebben een filosofie over eerlijke producten en eerlijke handel, die goed aansluit bij die van ons. Met onze First Coffee Academy bieden we door Speciality Coffee Association (SCA) goedgekeurde opleidingen. Aan onze Academy behalen studenten de juiste certificaten om zich officieel internationaal erkende barista te mogen noemen.

Mobiele koffiebar huren prijs?

Wil je weten wat de prijs is voor het huren van een mobiele koffiebar? Neem contact op met First Coffee en wij vertellen je graag over de mogelijkheden.