Koffiebar huren op locatie

Ben je bezig met de organisatie van een festival of evenement en zoek je naar een goede en representatieve manier op koffie te serveren? Een First Coffee koffiebar huren op locatie is de oplossing! Met één van onze mobiele koffiebars heb je niet alleen een plaats waar goede koffie wordt geserveerd, het is ook een ontmoetingspunt voor mensen.

Koffiebar huren op locatie?
Kies voor koffie van First Coffee!

Koffie brengt mensen bij elkaar en breekt het ijs. Het is altijd goed en gezellig praten bij een kop koffie. Een mobiele koffiebar is dus de aangewezen plek waar mensen bij elkaar komen om lekker te kletsen of te netwerken.

Professionele barista

Bij de koffiebar staat een professionele barista die niet alleen weet hoe hij of zij een goede kop koffie moet serveren, maar ook alles weet over de verschillende koffiebonen, de herkomst en de geschiedenis van koffie. Daarmee wordt het drinken van een kop koffie een echte beleving.

Onze koffiebar is niet afhankelijk van een stroompunt of waterpunt. Wij hebben alles zelf bij ons. Daardoor kan de mobiele koffiebar overal staan, binnen en buiten. Onze bars zijn verrijdbaar en kunnen gedurende de dag verplaatst worden. Je kunt een koffiebar huren op locatie voor een halve dag of een hele dag. Onze barista maakt maximaal honderd consumpties per uur.

Koffiebar huren op locatie

Extra reclamemateriaal

Wij denken graag met onze klanten mee. Wil je extra gebruik maken van de plaats waar mensen samen komen? Zet de koffiebar dan ook in voor marketingdoeleinden. Wij kunnen bijvoorbeeld de koffiebekers laten bedrukken met de naam van het evenement of een bedrijfslogo. In overleg kunnen we ook extra reclamemateriaal verzorgen, zoals posters en magneetstickers. In overleg is veel mogelijk.

Meer dan alleen koffie serveren? Wij kunnen ook diverse soorten home made cake bij de koffie meenemen.

Ook een koffiebar huren op locatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.