Koffiekar

Organiseer jij een evenement zoals een beurs of een braderie en ben je op zoek naar een echte publiekstrekker? Kies dan voor een koffiekar van First Coffee! Bij onze koffiekar wordt professioneel en vriendelijk koffie geschonken door een barista.

Koffiekar op jouw evenement?
First Coffee heeft de leukste koffiekarren!

Bij First Coffee heb je de keuze uit verschillende pakketten en koffiekarren.

Aanbod

  • Piaggio Ape 50. Deze mobiele koffiebar staat ook wel bekend als de ‘koffiebakfiets’. De Piaggio huur je voor een dagdeel van vier uur of een hele dag van acht uur. Er staat altijd een barista bij de koffiekar, die vijftig consumpties per uur schenkt.
  • Makoto koffiebar met een bijzet tafel voor het uitserveren. Deze koffiekar is alleen geschikt voor binnen-evenementen. Er staat een barista bij die vijftig consumpties per uur serveert. Je kunt de Makota koffiebar huren voor een dagdeel van vier uur of een hele dag van acht uur. De barista maakt niet alleen koffie, maar ook koffiespecialiteiten.
  • Hot chocolate bakfiets. Bij de bakfiets wordt niet alleen koffie geschonken, ook worden er koffievarianten (eventueel met rum en Bailys) en hot chocolate gemaakt. De chocolade wordt gemaakt door Macao Movement, een bedrijf dat staat achter eerlijke handel en prijzen voor verbouwers. De chocolate bakfiets huur je voor een dagdeel van vier uur of een hele dag van acht uur. Bij de bakfiets staat een barista die 25 consumpties per uur schenkt.

koffiekar

Extra’s bij de koffie

Wil je wat lekkers bij de koffie? We nemen graag home made cake mee in diverse smaken. Op verzoek nemen we ook glutenvrije en / of vegan cake mee.

Daarnaast helpen je het evenement of een bedrijf graag met branding. Bijvoorbeeld door bedrukte magneetstickers te maken, posters en / of reclameborden. Ook kunnen we koffiebekers bedrukken met een full color logo of tekst om reclame te maken.

Ook een koffiekar huren?

Neem contact op met First Coffee en wij vertellen je graag over de mogelijkheden.