Koffiekar huren

Organiseer jij een evenement en ben je op zoek naar een unieke en opvallende manier om koffie te schenken? Kies dan voor een koffiekar van First Coffee! Een koffiekar huren betekent dat je verzekerd bent van een echte trekpleister voor bezoekers, waar heerlijke koffie geschonken wordt.

Koffiekar huren?
Dat doe je bij First Coffee!

Geen evenement is compleet zonder een mooie koffiebar. En geen koffiekar is compleet zonder een professionele barista. Daarom staat er altijd een barista van First Coffee bij de kar als jij een koffiebar huurt. Onze barista’s zijn opgeleid aan de First Coffee Academy en hebben alle certificaten om zich officieel barista te mogen noemen. Onze barista schenkt maximaal vijftig consumpties per uur.

Koffiekar huren voor een dag

Je kunt onze koffiekar huren voor een hele dag van acht uur of voor een dagdeel van vier uur. Dat geldt voor zowel onze Piago Ape 50, ook wel ‘de koffiebakfiets’ als de Makoto koffiebar met bijzetbar en de hot chocolate bakfiets.

Meer dan alleen koffie

Wil je de bezoekers meer dan alleen koffie serveren? Wij nemen ook home made cake in diverse smaken mee, waaronder op verzoek vegan en glutenvrije cake. Daarnaast kunnen we je meehelpen met de marketing en / of branding. Zo bedrukken we op verzoek koffiebekers met het logo van een bedrijf of evenement en kunnen we bedrukte magneetstickers, posters, reclameborden en dergelijke maken. Wil je er zeker van zijn dat bezoekers beschut staan tegen regen of felle zon bij een buiten evenement, dan nemen we een partytent mee.

koffiekar huren

Voor binnen en buiten

Onze koffiekarren kunnen zowel binnen als buiten staan, en zijn eventueel ook verplaatsbaar gedurende het evenement. Wij zijn niet afhankelijk van een stroomaansluiting of waterpunt. Deze dingen hebben we zelf mee. Dit maakt dat onze koffiekar bijna overal kan staan.

Ook een koffiekar huren voor je evenement? Neem contact op met First Coffee en wij vertellen je graag over de mogelijkheden.