Foodtruck koffiebar

Organiseer jij een evenement of beurs en ben je op zoek naar de beste manier om koffie te serveren? Kies dan voor een foodtruck koffiebar van First Coffee! Met een foodtruck koffiebar heb je een echte blikvanger die mensen uitnodigt voor een lekkere koffie of hot chocolate.

Blikvanger op je evenement?
Huur een foodtruck koffiebar van First Coffee!

Onze foodtruck koffiebar kun je huren voor een dagdeel of een hele dag. De bar kan buiten staan of binnen. Een waterpunt of stroomaansluiting hebben we niet nodig. De bar heeft alles zelf aan boord. Omdat de koffietruck mobiel is kunnen we hem halverwege de dag ook verplaatsen als dat nodig is.

Een professionele barista

Natuurlijk staat er bij de foodtruck een barista. Hij of zij schenkt maximaal vijftig consumpties per uur. Deze professionele barista is opgeleid en heeft alle certificaten om zich barista te mogen noemen. Dit betekent dat er niet zomaar een kopje koffie uit een automaat komt aan onze koffiebar. De koffie wordt zorgvuldig gezet volgens de juiste bereidingswijze. Bovendien weet de barista veel van de verschillende soorten koffie, van de herkomst en de geschiedenis. Op die manier wordt koffie drinken bij een foodtruck koffiebar ene echte beleving.

Foodtruck koffiebar

Meer dan koffie

Uiteraard kunnen we ook iets lekkers meenemen om te serveren bij de koffie. Op verzoek nemen we home made cake in verschillende smaken mee. We hebben ook een vegan en een glutenvrije cake.

Ook kunnen we helpen met het maken van reclame door promotiemateriaal te maken. We bedrukken bijvoorbeeld koffiebekers full color met de naam of het logo van je bedrijf of het evenement. Daarnaast kunnen we helpen met branding, bijvoorbeeld met bedrukte magneet stickers, posters en reclameborden. Heb je een buitenevenement en ben je niet zeker van het weer? We kunnen een partytent meenemen zodat de gasten beschut staat als ze koffie drinken.

Ook een foodtruck koffiebar huren?

Neem contact met ons op en wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden!