Hot chocolate Amsterdam

Op zoek naar de ultieme verwennerij tijdens de koude wintermaanden in Amsterdam? Niets is zo hartverwarmend als een heerlijke kop warme chocolademelk. Bij First Coffee, dé expert in koffiebeleving, bieden we de meest verrukkelijke en hemelse hot chocolate in Amsterdam. Huur onze hot chocolate bar en laat je betoveren door de rijke smaak en romige textuur van onze ambachtelijk bereide warme chocolademelk.

Ambachtelijk bereide hot chocolate in Amsterdam?
Huur de hot chocolate bar van First Coffee!

Bij First Coffee geloven we in het gebruik van hoogwaardige ingrediënten en traditionele bereidingswijzen om de perfecte hot chocolate te creëren. Onze barista’s zetten zich met passie en vakmanschap in om elke kop warme chocolademelk tot in de puntjes te bereiden. We maken gebruik van premium chocolade en melk van de hoogste kwaliteit om een zijdezachte en volle smaak te garanderen die je smaakpapillen zal betoveren.

Prijswinnende chocolade

De chocola voor onze hot chocolate wordt geleverd door de Amsterdamse chocolade maakster Malou van Macao Movement. Een handgemaakte, bean to bar, chocola. Deze hot chocolate heeft op het Amsterdam Chocolate Festival de prijs ‘beste hot chocolate van Nederland’ gewonnen.

Ook voor koffie

Uiteraard serveren we ook koffie bij onze mobiele bar. In onze bars staat professionele apparatuur voor het maken van verschillende (koffie)specialiteiten. De koffie wordt gezet door een professionele barista die alles van koffie, zetmethoden en serveren weet. Het zijn kopjes koffie die echt anders smaken dan automatenkoffie of de koffie die je thuis zet, en die koffie drinken tot een ware beleving maken.

hot chocolate Amsterdam

Perfect voor elke gelegenheid

Onze hot chocolate is niet alleen geschikt voor individuele verwennerij, maar ook voor evenementen en feesten. Of het nu gaat om een bruiloft, verjaardagsfeest of bedrijfsevenement, we kunnen onze hot chocolate aanpassen aan de specifieke behoeften en thema’s van jouw gelegenheid. Onze barista’s zorgen voor een professionele en gastvrije service, waardoor jouw gasten zich verwend en verzorgd voelen.

Gepersonaliseerde hot chocolate in Amsterdam?

Wil je wat extra’s bij de mobiele hot chocolate bar, zoals bekertjes met een fullcolor bedrijfslogo, magneetstickers of reclameborden? In overleg kunnen wij veel voor je regelen. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij leggen ze uit wat er allemaal mogelijk is!