Cursus koffie

Ben je gepassioneerd over koffie en droom je ervan om een echte barista te worden? Wil je de kunst van koffiebereiding tot in de finesses beheersen en internationaal erkende certificaten behalen? Dan is de First Coffee Academy de perfecte koffie cursus plek voor jou.

Volg een cursus koffie
Aan de First Coffee Academy

Onze academie is gericht op het opleiden van koffieliefhebbers en aspirant-barista’s in de geavanceerde wereld van koffie, en we bieden trainingen die leiden tot de prestigieuze Barista Skills certificaten van de Specialty Coffee Association (SCA).

De First Coffee Academy ervaring

Bij de First Coffee Academy draait alles om passie voor koffie en het delen van kennis. Hier zijn enkele hoogtepunten van wat je kunt verwachten als je je inschrijft voor onze cursussen:

  • Deskundige instructeurs: Onze instructeurs zijn doorgewinterde koffieprofessionals met uitgebreide ervaring in de koffie-industrie. Ze delen hun diepgaande kennis en praktische vaardigheden om jou te helpen een echte barista te worden.
  • Praktische training: We geloven in hands-on leren. Tijdens onze cursussen krijg je de kans om te werken met hoogwaardige koffiemachines, espressoapparaten en koffiebonen van topkwaliteit. Je leert de kunst van het koffiezetten van begin tot eind.
  • Internationaal erkende certificaten: Onze cursussen zijn ontworpen om je voor te bereiden op de Barista Skills certificaten van de SCA, die wereldwijd worden erkend. Deze certificaten zijn een waardevolle aanvulling op je CV en openen deuren naar carrièremogelijkheden in de koffie-industrie.
  • Verscheidenheid aan cursussen: We bieden een scala aan cursussen die geschikt zijn voor beginners en gevorderden. Of je nu de basisprincipes van koffie wilt leren of je vaardigheden als professionele barista wilt verbeteren, we hebben de juiste cursus voor jou.

cursus koffie

Word een koffie expert met onze cursus koffie

Als je serieus bent over het perfectioneren van jouw koffievaardigheden en het behalen van erkende certificaten in de wereld van koffie, dan is de First Coffee Academy de juiste keuze. Onze trainingen zijn ontworpen om jouw kennis te verdiepen, je vaardigheden te verfijnen en je voor te bereiden op een succesvolle carrière in de koffie-industrie. Schrijf je vandaag nog in voor onze cursus en begin jouw reis naar barista-excellentie. Koffie wacht op jou om ontdekt te worden, en de First Coffee Academy is jouw gids op deze opwindende reis.