Mobiele barista

Ben je op zoek naar een eyecatcher op een evenement of festival, of gewoon een goede plaats waar je lekker koffie kunt drinken? Huur dan een mobiele barista! Onze mobiele koffiebars kunnen op ieder evenement en op iedere plaats ingezet worden.

Op zoek naar een eyecatcher op een evenement?
Een mobiele barista is het antwoord

Op elke koffiebar staat een professionele espressomachine en een professionele koffiemolen. Uiteraard wordt iedere koffiebar bemenst door een ervaren en deskundige barista.

Al onze barista’s zijn opgeleid en gecertificeerd. Ze hebben een opleiding gekregen over het bereiden en serveren van koffie(specialiteiten) en hoe je koffie serveert. Ook weten zij veel over de geschiedenis van koffie en het verwerkingsproces van boon tot koffie. Daarnaast kunnen zij vertellen welke koffie(specialiteit) goed bij een bepaald gerecht past.

Onze barista’s zijn opgeleid in onze eigen First Coffee Academy. Alle opleidingen zijn geautoriseerd door de Speciality Coffee Association (SCA). Dit is een internationale non-profit organisatie die duizenden koffieprofessionals, van boer tot barista, representeert.

De voordelen van een mobiele barista

  • Koffie brengt mensen bij elkaar. Bovendien breekt het vaak het ijs. Een mobiele koffiebar is de plaats waar mensen samen komen om elkaar te ontmoeten, om te netwerken of om (informeel) bij te praten.
  • Onze mobiele barista is niet afhankelijk van een stroompunt of elektriciteitspunt. Wij hebben alles zelf bij ons. Daardoor kan de koffiebar overal staan, binnen en buiten.
  • De barista is gecertificeerd. Hij of zij weet niet alleen alles over het bereiden en serveren van koffie, maar kan ook vertellen over de geschiedenis, de herkomst van de koffieboon en het verwerkingsproces van boon tot koffie.

Mobiele barista

Wil je meer dan alleen koffie?

Wij kunnen ook branding en marketing regelen. Bijvoorbeeld door de bekers te bedrukken met de naam en het logo van het evenement of bedrijf. Ook kunnen we onder meer magneetstickers en posters verzorgen. Daarnaast serveren we diverse soorten homemade cake (ook glutenvrij en vegan).

Ook een mobiele barista op je evenement? Neem contact met ons op en wij vertellen je graag over de kosten en mogelijkheden.