Ice coffee bar

Op zoek naar een unieke twist voor jouw evenement? Ontdek de verfrissende wereld van ijskoude koffie bij First Coffee’s ice coffee bar. Of het nu gaat om een bruisend festival, een bedrijfsfeest, een beurs of een ander speciaal moment, onze bar met professionele barista voegt een verkoelende dimensie toe aan jouw koffie-ervaring. En natuurlijk bieden we niet alleen ijskoffie, maar ook de vertrouwde warme koffie, espresso en zalige hot chocolate. Maak het compleet met diverse soorten homemade cake, op verzoek vegan of glutenvrij.

Verkwikkende Variatie?
Huur de ice coffe bar van First Coffee!

Verkwikkende variatie: Verfris jouw gasten met een ijskoude koffiecreatie. Onze ice coffee bar biedt heerlijke ijskoffie vakkundig bereid door onze ervaren barista’s.

Flexibiliteit op maat: Naast de koele sensatie van ijskoffie, leveren we ook de vertrouwde warme koffie, espresso en zalige hot chocolate. En we gaan verder door verschillende soorten homemade cake aan te bieden, waarbij we rekening houden met vegan en glutenvrije opties.

Personaliseer jouw koffiebar

Branding op maat: Geef jouw evenement een persoonlijke touch door de koffiebar aan te passen aan de stijl ervan. Voeg magneetstickers, posters en reclameborden toe om de bar op te laten gaan in de sfeer van jouw gelegenheid.

Bedrukte bekers: Maak van jouw evenement een merkervaring door koffiebekers te laten bedrukken met jouw logo. Een subtiele maar effectieve manier om jouw merk in de schijnwerpers te zetten.

Ice coffee bar van First Coffee

Hoe reserveer je de ice coffee bar voor jouw evenement?

Het regelen van onze Ice Coffee Bar is eenvoudig. Neem contact met ons op, bespreek jouw wensen en laat ons de rest doen. First Coffee brengt niet alleen koffie; wij brengen een koel briesje van verfrissing naar jouw evenement. Maak jouw gelegenheid onvergetelijk met First Coffee.