Hot chocolate bar

Warme chocolademelk is altijd lekker, winter én zomer. In de winter word je er lekker warm van, in de zomer geeft het een heerlijke oppepper waar je ook nog eens vrolijker van wordt. Een hot chocolate bar huren is dus het hele jaar door een goed idee.

Warme chocolademelk op locatie?
Huur de hot chocolate bar van First Coffee!

Onze hot chocolate bars zijn een eyecatcher op ieder evenement. Warme chocolademelk zorgt voor gezelligheid en brengt mensen bij elkaar. Rond een  bar is het altijd gezellig druk. Het is de perfecte plek om even (informeel) bij te kletsen, mensen te ontmoeten en te netwerken. Zet een bar op een beurs, festival of bedrijfsbijeenkomst en het is een gegarandeerd succes! Onze mobiele bars zijn niet afhankelijk van een stroom- of waterpunt en kunnen binnen en buiten geplaatst worden.

Persoonlijk logo

Wil je een extra speciaal tintje aan de warme chocolademelk? De bekers kunnen we personaliseren met de naam en een logo. Zo dient de hot chocolate niet alleen een gezellig doel, maar kan hij ook ingezet worden voor reclame- en marketingdoelen.

Unieke beleving

Hot chocolate is onderdeel van onze mobiele espressobars. Naast hot chocolate serveren wij dus ook koffie(specialiteiten). Bij iedere bar staat een professionele barista die niet alleen de perfect gemaakte chocolademelk of koffie serveert, maar je daar ook alles over kan vertellen. Dat maakt iedere drank tot een unieke beleving.

De chocolade die we gebruiken voor onze hot chocolate wordt geleverd door de Amsterdamse chocolademaakster Malou, van Macao Movement. Macao Movement maakt eerlijke chocolade, van boon tot chocolade. Alle ingrediënten zijn zorgvuldig geselecteerd en met de hand verwerkt. De hot chocolate heeft de prijs voor beste hot chocolate van Nederland gewonnen op het Amsterdam Chocolate Festival.

Mobiele koffiebar

Hot chocolate bar huren

Ook een hot chocolate bar huren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij vertellen je graag over de mogelijkheden.