Koffie bakfiets

Koffie en warme chocolademelk brengt mensen bij elkaar! Organiseer jij een evenement of festival? Dan mag een koffie bakfiets niet ontbreken! Bij onze koffie bakfiets kun je naast koffie in verschillende smaken ook diverse warme chocolademelk varianten krijgen.

Koffie bakfiets huren?
Kies voor een mobiele koffiebar van First Coffee!

Huur je een koffie bakfiets bij First Coffee, dan zorgen wij er voor dat hier een professionele barista bij staat. Deze maakt maximaal honderd consumpties per uur. Daarnaast weet de barista alles van koffie, van de geschiedenis en wat de beste manier is om bepaalde koffievarianten te zetten. Dat alles bij elkaar maakt dat een kop koffie of hot chocolate meer is dan een drank, het is een beleving.

Onze koffiebar is niet afhankelijk van een stoomaansluiting of waterpunt. Wij hebben alles zelf bij ons. Daardoor kan onze koffie bakfiets overal staan, binnen en buiten.

Onze missie

Die beleving vinden wij heel belangrijk. Koffie is meer dan een product. Het is een ervaring die niet alleen wordt gegeven door de smaak, maar ook de manier waarop de koffie geserveerd wordt. Ook is er veel te vertellen over de herkomst van de koffie en de geschiedenis, wat bijdraagt aan de beleving van de koffie. Wij maken onderdeel uit een Fair Chain, waarbij alle medewerkers een eerlijk loon krijgen na werken. Dat maakt een belangrijk deel uit van onze missie en visie op ons werk en het product. Daarnaast werken we graag samen met onze klanten om te kijken op welke manier we elkaar kunnen versterken. We helpen graag met het uitbreiden van het merk of de dienst van onze klanten, bijvoorbeeld door gepersonaliseerd reclamemateriaal te leveren of een partytent te verhuren voor buitenevenementen.

Koffie bakfiets

Beleving

Huur je een bakfiets, dan krijg je dus veel meer dan iets te drinken. Je krijgt een echte beleving, geserveerd met een glimlach.

Ook een koffie bakfiets huren?

Neem contact met ons op en wij vertellen je graag over de mogelijkheden!