Hot chocolate barista

Hot chocolate is altijd welkom. Of het nu een warme dag is waarop je een echte oppepper kunt gebruiken, of een koude winterdag waarop je iets zoekt waarvan je lekker warm wordt van binnen. Wil je een hot chocolate barista op je evenement of beurs, dan kan dit dus het hele jaar door.

Hot chocolate barista?
Huur onze warme chocolademelk kraam!

Wij verhuren een warme chocolademelk kraam met hot chocolate barista voor alle beurzen, evenementen en festivals. Het is een eyecatcher op ieder evenement, of dat nu binnen of buiten is. Onze kraam kan overal staan. Een stroompunt of wateraansluiting is niet nodig. Wij hebben alles zelfs bij ons. De kraam is mobiel, dus gedurende de dag kunnen we ook verplaatsen. Je kunt de kraam huren voor een halve of een hele dag. De barista maakt maximaal vijftig consumpties per uur.

Professionele barista

Onze hot chocolate barista is een echte professional die alles weet van warme chocolademelk, maar ook van koffie(specialiteiten) en de geschiedenis van de dranken. Hij of zij weet precies hoe een bepaalde drank bereid moet worden en hoe je deze serveert. Dat maakt een drank, of dat nu een koffie(specialiteit) of warme chocolademelk is, tot een ware beleving.

Lekkers bij de hot chocolate

Heb je zin in iets lekkers bij de hot chocolate? Naast verschillende chocolademelk varianten en koffievarianten met bijvoorbeeld Bailys of rum kunnen we ook home made cake in verschillende smaken serveren. Ook hebben we een vegan cake en een glutenvrije variant.

hot chocolate barista

Chocolade van Macao Movement

Onze chocolade voor de hot chocolate krijgen we van Macao Movement, de award winner op het Hot Chocolate festival Amsterdam. De producten van Macao Movement zijn allemaal met de hand gemaakt en komen rechtstreeks van de boon. De bonen zijn zorgvuldig geselecteerd op hun smaakprofiel en op hun transparante, eerlijke achtergrond, iets waar wij als First Coffee helemaal achter staan.

Ook een hot chocolate kraam met barista huren?

Bij First Coffee ben je aan het juiste adres! Neem direct contact op voor de mogelijkheden.