Koffie foodtruck huren

‘Eerst koffie.’ Je hoort het veel mensen zeggen. Koffie maakt een belangrijk onderdeel uit van de Nederlandse rituelen. We staan er mee op, drinken het gedurende de dag en nemen in de avond graag ook nog een kopje. En als we bij een evenement of festival zijn zoeken we vaak al naar een stalletje of kraampje voor een bakkie koffie. Dan is een mobiele koffiebar ideaal.

Koffie foodtruck huren?
Dat doe je bij First Coffee!

Bij First Coffee kun je een koffie foodtruck huren die op ieder evenement ingezet kan worden. Onze mobiele koffiebar kan op iedere plaats gezet worden, ook als dat buiten is of er geen stroom- of wateraansluiting is. Op iedere koffiebar staat een professionele espressomachine en een professionele koffiemolen. En uiteraard zorgen we er ook voor dat er een vakkundige barista is die de lekkerste kopjes koffie zet voor de gasten.

De voordelen van een mobiele koffiebar van First Coffee

  • Koffie brengt mensen samen en breekt het ijs.
  • Koffie gezet door een barista in een koffiebar is niet te vergelijken met de koffie die je op kantoor of thuis drinkt. Onze koffie is met veel zorg, aandacht en kennis gezet en wordt professioneel en vriendelijk geserveerd.
  • Onze mobiele koffiebars zijn niet afhankelijk van een waterpunt of stroom. Wij hebben alles bij ons om een dagdeel of hele dag e lekkerste kopjes koffie(specialiteiten) te maken.
  • Onze bars worden bemensd door gecertificeerde barista’s. Dit betekent dat de kwaliteit altijd hoog is en er veel aandacht is voor het maken van de koffie.
  • Je kan er voor kiezen de koffiebekers te laten bedrukken met een bedrijfslogo. Op die manier heeft een koffie foodtruck ook een marketing- en reclamefunctie.
  • Onze koffiebars kunnen binnen en buiten staan.
Koffie Piaggio huren

Koffie foodtruck huren?

Ook een koffie foodtruck huren? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bespreken de mogelijkheden met je!