Barista foodtruck

Wil jij op je evenement, beurs of festival een echte publiekstrekker? Huur dan een barista foodtruck van First Coffee! Met een foodtruck heb je een rustpunt voor bezoekers waar ze koffie(specialiteiten), warme chocolademelk en cake kunnen krijgen. Ook kun je een foodtruck inzetten voor promotie van je evenement of een bedrijf.

Barista foodtruck op jouw evenement?
Huur een koffiebar van First Coffee!

Onze barista foodtruck huur je voor een dagdeel van vier uur of een hele dag van acht uur. De maximale capaciteit met een barista is honderd consumpties per uur. Er staat altijd een professioneel opgeleide en gecertificeerde barista bij de truck. Hij of zij weet precies hoe je een drank maakt en deze serveert.

Lekkers bij de koffie

Wil je meer serveren dan alleen een drank? Dan nemen we home made cake mee. We hebben verschillende soorten en nemen op verzoek ook vegan en / of glutenvrije cake mee.

Naast ‘gewone’ koffie serveert de barista ook diverse koffiespecialiteiten (op verzoek ook met rum en Bailys) en hot chocolate specialiteiten. Daarnaast weet de barista veel van de geschiedenis en oorsprong van de cacaobonen en koffiebonen en over de reis die deze afleggen van de plant tot het kopje.

barista foodtruck

Barista foodtruck voor promotie

Wil jij extra reclame maken voor je evenement, een brand of bedrijf? Daar helpen we je graag bij! Bijvoorbeeld door het bedrukken van koffiebekers met een full color logo van het bedrijf of evenement. Ook kunnen we bijvoorbeeld magneetstickers, posters en reclameborden meenemen met reclame. Heb je een evenement buiten en wil je dat de bezoekers beschut staan tegen de zon of de regen? Dan nemen we een partytent mee waar onze foodtruck onder staat en de bezoekers beschut kunnen staan met hun drank.

Ook een barista foodtruck op jouw evenement? Neem contact met ons op! Wij vertellen je graag over de mogelijkheden.