Je eigen barista

First coffee zorgt voor de beste koffie gemaakt door onze bevlogen barista’s.

Je kunt ons inzetten op jouw beurs, congres, bedrijfsevenement of festival

Mogelijkheden

Piaggio ape50 espressobar

Deze fraaie authentieke Piaggio ape50 is ingericht als complete espressobar. Zij kan zowel binnen als buiten ingezet worden.

De uit Italië geïmporteerde Piaggio is een echte blikvanger voor jouw evenement. Ook op deze mobiele koffiebar maakt onze barista heerlijke espresso, cappuccino en alle andere koffie.

Onze espressobarren zijn allemaal uitgerust met professionele Brita waterfilters. Kraanwater wordt zo veranderd in heerlijk water om uitstekende koffie te maken.

Authentieke bakfiets espressobar met barista

Onze apparatuur is ingebouwd in een fraaie authentieke bakfiets en bediend door één van onze barista’s. Ook met deze mobiele koffiebar kunnen we alle koffies maken zoals cappiccino, latte, espresso en latte machiato.

Onze standard koffie is Kalahari coffee. Kalahari coffee is een uiterst smaakvolle koffie met een internationaal karakter. Deze koffie is uitermate geschikt voor beurzen en congressen waar ook internationale deelnemers zijn. Kalahari coffee is 100% CO2 vrij gebrande biologische UTZ koffie in FSC verpakking. Op verzoek kunnen wij ook elke andere koffie aanbieden.

Espressomachine met barista

Wij nemen een espressomachine mee en alles wat daar bij hoort en plaatsen die op een bar bij jou. Onze barista bedient de espressomachine.

De First coffee barista’s staan open voor iedereen. Daarom zijn First coffee barista’s zeer klantgericht en gastvrij.

Espressobar

We nemen behalve een espressomachine met barista ook een bar mee. Eén van onze barren of een bar op maat gemaakt. Ook als er weinig ruimte is hebben wij een geschikte bar.

Een tweede barista bij de espressobar kan zorgen voor een extra snelle doorstroming van koffieklanten. Ook kan een tweede barista zorgen voor een beter contact met de klant. Op deze manier kan de communicatie met de klant worden verbeterd.

Inhouse espressobar

Wil je in jouw bedrijf een eigen espressobar dan kunnen wij deze inrichten compleet met een barista.

Fresh brewed koffie

We maken ook filterkoffie op verschillende manieren. Bijvoorbeeld “pour over” met specialty coffee of voor grotere hoeveelheden één van onze andere filtersystemen.

Wij denken graag met je mee. Elke opdracht blijft maatwerk. Wij denken dat voor elke vraag een oplossing is. Er is al een koffiebar vanaf € 75,- per uur inclusief koffie en thee.

Wij maken de volgende koffies:

 • espresso
 • cappuccino
 • americano
 • café latte
 • latte machiato
 • espresso machiato
 • flat white
 • cortado
 • brewed/filter koffie

we hebben een uitgebreid theeassortiment, ijskoffie, ijsthee, warme chocolademelk en diverse melkvervangers zoals sojamelk en havermelk.

Wil je iets lekkers bij de koffie dan kan dat ook.

Tarieven

Aandachtspunten

 • 16 ampere stroomvoorziening
 • Is er geen stroom dan hebben wij een aggregaat. (plaatsing alleen buiten)
 • Onze Piaggio ape50 is een motorisch aangedreven voertuig met een benzinemotor