Start up Village espressobar (besloten)

Start up Village espressobar (besloten)
Start up Village espressobar (besloten)

Datum:04-03-2020
Tijd:07:45 - 09:00

Locatie
Start up Village
Science Park
Amsterdam


First coffee verzorgt koffie bij dit ontbijt met een mobiele koffiebar. Als je klanten of gasten ontvangt en je wilt ze ontvangen met uitstekende koffie dan is First coffee een uitstekende keuze. Want wat doet iedereen als eerste bij aankomst op een evenement? Precies: op zoek gaan naar de koffie. Meer dan 90% van de bevolking start zijn dag met een kop koffie. Een goede koffiebar heeft dan ook een onweerstaanbare aantrekkingskracht. Geef de bezoekers van jouw evenement de perfecte start van de dag met één van onze mobiele koffiebars.

First coffee heeft mobiele espressobars voor ieder evenement, op elke locatie. De koffiebar is bij uitstek de plek voor mensen om even ‘aan te komen’, elkaar te ontmoeten en met elkaar in gesprek te komen.

First coffe maakt uitstekende koffie van de beste Arabica bonen. Elk kopje wordt vergezeld van een vriendelijke glimlach en een gastvrije benadering.

Maar dat is niet alles

First coffee is een jong bedrijf met meer dan de ambitie om de beste koffie te maken. We willen vooral mensen inspireren en verbinden. Onze barista’s zijn bevlogen, sympathiek en oprecht geïnteresseerd in hun gasten. Wie ze ook zijn, waar ze ook vandaan komen. Het First coffee-team zorgt dat iedereen zich thuis voelt.

Wij hebben een passende oplossing voor iedere klant en voor elk evenement. Organiseer je een bijzondere bijeenkomst? Wij denken graag met je mee hoe onze koffiebar daarin een onmisbare, verbindende rol kan spelen.